Stay positive, μείνε στο Εδώ και Τώρα

4 Ιουλ 2016

Το άγχος και η ανησυχία όχι μόνο δεν βγάζουν πουθενά, αλλά μας στερούν και μερικές από τις καλύτερες στιγμές μας!


Καλοκαίρι, και ειδικά στη χώρα μας, σημαίνει ανεμελιά, ελευθερία, χαρά και θετική ενέργεια. Με το να αγχωνόμαστε και να ανησυχούμε, από την άλλη, το πιθανότερο είναι να χάνουμε μερικές από τις καλύτερες στιγμές μας. Το αντίδοτο; Το περιβόητο «Εδώ και Τώρα», για το οποίο μιλούν όλοι όσοι ασχολούνται με την ανθρώπινη ευτυχία. 

Όταν ανησυχούμε, ουσιαστικά αυτό που κάνουμε είναι να επικεντρωνόμαστε είτε στο παρελθόν είτε στο μέλλον. Ανησυχούμε για κάτι που έγινε ή δεν έγινε, για κάτι που κάναμε ή δεν κάναμε ή, στην αντίθετη περίπτωση, για κάτι που ακόμα δεν έχει συμβεί. Αν όμως μένουμε επικεντρωμένοι στο Εδώ και Τώρα, αφήνουμε το παρελθόν στη θέση του -πίσω μας!- και απολαμβάνουμε το ταξίδι αντί να βλέπουμε μόνο τον προορισμό, το αύριο.

Όλα αυτά, βέβαια, ισχύουν με μία προϋπόθεση: να μην επαναπαυόμαστε στο ότι «ό,τι είναι να γίνει θα γίνει», αλλά να φροντίζουμε στο Τώρα μας να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. 

Διάβασε στο thetikienergeia tips για να μένεις στο Εδώ και Τώρα!

Σχετικα αρθρα

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Live life today με κάθε νέο post

Popular Posts

Subscribe and Follow

Θέλεις να με ρωτήσεις κάτι για κάποιο blogpost από το Living Life Today; Να με ενημερώσεις για κάτι που δεν έχω ανακαλύψει ακόμα; Μπορείς να με βρεις μέσω Facebook και LinkedIn ή να συμπληρώσεις τη φόρμα επικοινωνίας. Ό,τι κι αν επιλέξεις, το μήνυμά σου θα το λάβω και θα σου απαντήσω όσο πιο σύντομα μπορώ!

Τα προφίλ μου στα social media

Blog Archive