Πώς θα κάνεις κάθε σου μέρα απίθανη!

14 Ιουν 2016

Υπάρχουν χιλιάδες πράγματα που μπορούν να μας χαλάσουν τη μέρα και τη διάθεση, αλλά υπάρχουν και άλλα τόσα για να ξαναβρούμε το χαμόγελό μας. Θέλεις να μάθεις το ένα και μοναδικό -και σούπερ απλό!-που χρειάζεσαι για να μη χάνεις ποτέ την καλή σου διάθεση;


Ο Brendon Burchard μιλάει για την ξεκάθαρη, σαφέστατη και αδιαπραγμάτευτη θέση που καλούμαστε όλοι να πάρουμε απέναντι σε αυτό που λέγεται ζωή.

Θέλεις να αφήνεις την όποια αναποδιά ή δυσκολία, το όποιο εμπόδιο μπαίνει ανάμεσα σε εσένα και τα όνειρά σου για μια καλή μέρα (και μια καλή ζωή) να σε παρασύρει ή είσαι αποφασισμένος να ζήσεις τη ζωή σου όπως εσύ θέλεις, με χαρά και αισιοδοξία;

Πάρε θέση απέναντι σε οτιδήποτε και οποιονδήποτε, ηθελημένα ή όχι, μπορεί να σου ρίξει τη διάθεση! Φόρεσε το μεγαλύτερό σου χαμόγελο και βγάλε τον καλύτερό σου εαυτό, αυτόν που λάμπει από θετική ενέργεια! Διάβασε πώς στο thetikienergeia.gr!

Σχετικα αρθρα

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Live life today με κάθε νέο post

Popular Posts

Subscribe and Follow

Θέλεις να με ρωτήσεις κάτι για κάποιο blogpost από το Living Life Today; Να με ενημερώσεις για κάτι που δεν έχω ανακαλύψει ακόμα; Μπορείς να με βρεις μέσω Facebook και LinkedIn ή να συμπληρώσεις τη φόρμα επικοινωνίας. Ό,τι κι αν επιλέξεις, το μήνυμά σου θα το λάβω και θα σου απαντήσω όσο πιο σύντομα μπορώ!

Τα προφίλ μου στα social media

Blog Archive