,

Αναρωτιέσαι τι εκπέμπεις στους γύρω σου; ήρθε η ώρα να φωτογραφίσεις την αύρα σου!

2 Μαρ 2015

Μάθε τι είναι η αύρα και πώς μπορείς να τη φωτογραφίσεις!
Σίγουρα θα έχεις νιώσει για κάποιους ανθρώπους ότι είναι «λαμπεροί» και μόλις μπαίνουν σε ένα χώρο, αυτός φωτίζεται. Κι αυτό δεν οφείλεται ούτε στο μακιγιάζ ούτε στον αέρα που τους δίνει η αυτοπεποίθησή τους. Αυτή η λάμψη μοιάζει να βγαίνει από μέσα τους. Οι ειδικοί εξηγούν ότι αυτό που αντιλαμβανόμαστε σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η αύρα ενός ατόμου.

«Έχετε πει ποτέ ‘‘αυτή η γυναίκα ξεχειλίζει γοητεία’’ ή ‘‘Λάμπει από χαρά’’; Όταν χρησιμοποιούμε αυτές τις εκφράσεις, στην πραγματικότητα αυτό που περιγράφουμε είναι η αύρα», επισημαίνει η κα. Ελένη Κεραμάρη, δρ Βιοθεραπείας, Πιστοποιημένη Εφαρμοστής Θεραπευτικής Αυτογνωσίας και Reiki Master Teacher. «Αύρα αποκαλείται η προσωπική μας ενέργεια η οποία αποτελείται από ηλεκτρομαγνητικά σωματίδια που ακτινοβολούνται σε διαδοχικά στρώματα. Αντικατοπτρίζει όλες τις πλευρές το σώματος, του νου και του πνεύματος , τι σκεπτόμαστε, τι νιώθουμε και τι βιώνουμε στη ζωή μας».

Η δρ Barbara Brennan, πρώην φυσικός της NASA, ιδρύτρια του Barbara Brennan School of Healing και συγγραφέας των μπεστ σέλερ Hands of Light και Light Emerging, εξηγεί ότι οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται την αύρα εδώ και χιλιάδες χρόνια: ακόμα και ο Πυθαγόρας έγραψε για ένα φως γύρω από το σώμα, το οποίο ονόμασε θεραπευτική ζωτική ενέργεια.  

«Τον 20ό αιώνα , με την ανάπτυξη εξελιγμένων επιστημονικών μεθόδων, έγινε εφικτή και η δημιουργία κάμερας που αποτυπώνει την αύρα μας (φωτογραφία Κίρλιαν ή αυροφωτογράφιση)», αναφέρει η κα Κεραμάρη.

Η μέθοδος είναι πολύ απλή, απόλυτα ασφαλής και ενδιαφέρουσα: στέκεσαι απέναντι από το φωτογραφικό φακό, όπως σε μια απλή φωτογράφιση, κρατώντας στα χέρια ειδικά ηλεκτρόδια τα οποία συνδέονται με έναν σένσορα. Στη φωτογραφία, την οποία φυσικά μπορεί κανείς να εκτυπώσει, αποτυπώνονται τα χρώματα της αύρας σου!

ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ;
Η κα Κεραμάρη εξηγεί πως «χρησιμοποιείται σαν ενεργειακή διαγνωστική μέθοδος, διότι στην αύρα μας αποτυπώνονται συναισθηματικά μπλοκαρίσματα πριν αυτά αποτυπωθούν στο σώμα μας ως σύμπτωμα. Έτσι, κάνοντας αυροφωτογράφιση και μέσω της σωστής ερμηνείας των χρωμάτων της από τον εξειδικευμένο θεραπευτή ,μπορούμε να πάρουμε πληροφορίες για τα βήματα που χρειάζεται να κάνουμε ώστε να αυξήσουμε την συνειδητότητά μας και να βελτιώσουμε τη ζωή μας».

Info: Μπορείς να φωτογραφίσεις την αύρα σου στο Κέντρο Ολιστικών Θεραπειών Αέναη Ροή (www.aenairoi.com)

Αναδημοσιεύτηκε στο queen.gr

Σχετικα αρθρα

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Live life today με κάθε νέο post

Popular Posts

Subscribe and Follow

Θέλεις να με ρωτήσεις κάτι για κάποιο blogpost από το Living Life Today; Να με ενημερώσεις για κάτι που δεν έχω ανακαλύψει ακόμα; Μπορείς να με βρεις μέσω Facebook και LinkedIn ή να συμπληρώσεις τη φόρμα επικοινωνίας. Ό,τι κι αν επιλέξεις, το μήνυμά σου θα το λάβω και θα σου απαντήσω όσο πιο σύντομα μπορώ!

Τα προφίλ μου στα social media

Blog Archive