, , , ,

Learn from the best: Δωρεάν online σεμινάριο από την Oprah Winfrey και τον Deepak Chopra!

18 Ιουν 2015

Αυτό το καλοκαίρι αλλάζουμε τη ζωή μας με τη βοήθεια των δύο γκουρού της ευτυχίας!

Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται ούτε η Oprah Winfrey ούτε ο Deepak Chopra. Είναι από τα πιο δυνατά ονόματα παγκοσμίως όσον αφορά το well-being και δίκαια: Τους αγαπάμε, γιατί μιλούν κατευθείαν στην καρδιά μας, οι προτάσεις τους είναι σούπερ αποτελεσματικές και οι ίδιοι είναι πάντα πρόθυμοι να μοιραστούν μαζί μας τα μυστικά για να ζούμε καλύτερα. Όταν λοιπόν ανακοίνωσαν ότι σε λίγες μέρες ξεκινούν ένα δωρεάν online σεμινάριο, που υπόσχεται αυτό το καλοκαίρι να μας βοηθήσει να γίνουμε πιο ευτυχισμένες, ενθουσιαστήκαμε!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Oprah και ο Chopra συνεργάζονται: το πολυαγαπημένο δίδυμο έχει κάνει κατά καιρούς διάφορα online σεμινάρια, τα οποία έχουν παρακολουθήσει πάνω από 4 εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο. Μερικά από τα σχόλια όσων έχουν συμμετάσχει σε προηγούμενα workshops; «Σου αλλάζουν τη ζωή». «Σου δίνουν απίστευτη δύναμη». «Μέσα στην πρώτη εβδομάδα άρχισαν να συμβαίνουν υπέροχα πράγματα, που ούτε καν τα φανταζόμουν». «Νιώθω καλύτερα, κοιμάμαι καλύτερα, ζω καλύτερα»... 

Γι’ αυτό το καλοκαίρι, οι δύο γκουρού της ευτυχίας έχουν ετοιμάσει ένα ολοκαίνουριο πρόγραμμα, με τίτλο «Manifesting Grace through Gratitude» (Βρες την ευλογία μέσα από την ευγνωμοσύνη) και υπόσχεται μέσα σε 21 μέρες να μας κάνει πιο ευτυχισμένες. Γιατί η λέξη «ευλογία» μπορεί στα ελληνικά να έχει μια θρησκευτική χροιά, αλλά για την Oprah και τον Chopra έχει να κάνει με την ίδια την ευτυχία μας: «Ευλογία είναι η πανίσχυρη, ακλόνητη ενέργεια αγάπης του σύμπαντος που μας καθοδηγεί στο να βρούμε και να εκδηλώσουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Όταν είμαστε ευγνώμονες, λαμβάνουμε ευλογίες – όσο πιο ευγνώμονες είμαστε, τόσο περισσότερα όμορφα πράγματα έλκουμε στη ζωή μας. Η ζωή μας γεμίζει με χαρά, όλα γίνονται ευκολότερα, η καθημερινότητά μας πιο ζωντανή και ουσιαστική».



Από τις 13/7 και για τρεις εβδομάδες, θα δίνουν στους συμμετέχοντες διάφορους διαλογισμούς ώστε να μπορέσουμε όλες να γίνουμε πιο ευγνώμονες, να εκτιμάμε όλα όσα έχουμε στη ζωή μας και εντέλει, να είμαστε πιο ευτυχισμένες. Για το πόσο πιο ευτυχισμένες μπορεί να μας κάνει το να είμαστε ευγνώμονες έχουμε γράψει ξανά, το έχουν αποδείξει και οι επιστήμονες. Όπως και για το πώς ο διαλογισμός μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας. Το πρόγραμμα της Oprah και του Chopra, που συνδυάζει και τα δύο, αναμένεται να ανεβάσει τα επίπεδα της ευτυχίας μας στα ύψη! Αν θέλεις να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου, το timing, μέσα στο καλοκαίρι, δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο!

Από αυτή τη σελίδα μπορείς να κάνεις την εγγραφή σου στο πρόγραμμα των 21 ημερών των Oprah και Chopra. Εδώ θα βρεις επίσης έναν αρχικό διαλογισμό, ώστε να πάρεις μια ιδέα για το πώς θα είναι το πρόγραμμά τους.


Δες το βίντεο για τα προηγούμενα προγράμματα των δύο ειδικών εδώ.

Μπορείς να διαβάσεις το blogpost και στο queen.gr

Σχετικα αρθρα

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Live life today με κάθε νέο post

Popular Posts

Subscribe and Follow

Θέλεις να με ρωτήσεις κάτι για κάποιο blogpost από το Living Life Today; Να με ενημερώσεις για κάτι που δεν έχω ανακαλύψει ακόμα; Μπορείς να με βρεις μέσω Facebook και LinkedIn ή να συμπληρώσεις τη φόρμα επικοινωνίας. Ό,τι κι αν επιλέξεις, το μήνυμά σου θα το λάβω και θα σου απαντήσω όσο πιο σύντομα μπορώ!

Τα προφίλ μου στα social media

Blog Archive