, , , , , ,

Πόσο εκτιμάς αυτά που έχεις; Κάνε το τεστ για να μάθεις!

28 Δεκ 2014

Έχεις πολλούς λόγους για να είσαι ευτυχισμένη. Τους βλέπεις, όμως;

Λαχταράς όσο τίποτα άλλο ένα καινούριο ζευγάρι ψηλοτάκουνα για το ρεβεγιόν, αλλά το ίδιο βράδυ ήδη σκέφτεσαι το επόμενο κομμάτι της wish-list σου; Ευχαριστιέσαι όσα θέλεις και αποκτάς ή αναζητάς συνέχεια κάτι άλλο; Κι αν αυτό συμβαίνει με τα αντικείμενα, άραγε, πόσο εκτιμάς όλα τα άλλα υπέροχα πράγματα που έχεις στη ζωή σου; Τους φίλους, την οικογένεια, το σύντροφό σου, την αγάπη, τη χαρά, τις μικρές καθημερινές σου κατακτήσεις…

Οι έρευνες των ψυχολόγων έχουν δείξει πως όταν είμαστε ευγνώμονες για όσα έχουμε κατακτήσει ή και αποκτήσει, είμαστε +25% πιο ευτυχισμένες και πως αυτή η ευτυχία κρατάει τουλάχιστον 6 εβδομάδες, ενώ οι γκουρού του well-being υποστηρίζουν ότι όσο πιο πολύ εκτιμάμε όσα έχουμε τόσο πιο πολλά έλκουμε στη ζωή μας!


Τις μέρες των γιορτών θα βρεθείς με αγαπημένα πρόσωπα και θα έχεις την ευκαιρία να φορέσεις τα πιο πολύτιμα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Αν το μυαλό σου τρέχει συνεχώς πίσω σε αυτά που είχες και έχασες ή μπροστά σε όσα θέλεις και δεν έχεις ακόμα αποκτήσει, είναι πολύ πιθανό η μαγεία των Χριστουγέννων να σε προσπεράσει. Κάνε το τεστ του πανεπιστημίου Berkeley εδώ και διάβασε στα αποτελέσματα πώς μπορείς να έχεις πάντα περισσότερους λόγους για να είσαι ευτυχισμένη! 

Αναδημοσιεύτηκε στο queen.gr

Σχετικα αρθρα

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Live life today με κάθε νέο post

Popular Posts

Subscribe and Follow

Θέλεις να με ρωτήσεις κάτι για κάποιο blogpost από το Living Life Today; Να με ενημερώσεις για κάτι που δεν έχω ανακαλύψει ακόμα; Μπορείς να με βρεις μέσω Facebook και LinkedIn ή να συμπληρώσεις τη φόρμα επικοινωνίας. Ό,τι κι αν επιλέξεις, το μήνυμά σου θα το λάβω και θα σου απαντήσω όσο πιο σύντομα μπορώ!

Τα προφίλ μου στα social media

Blog Archive