, , ,

Ο Άνδρας που δεν Τηλεφώνησε: «Υπέροχη γραφή, τρομερή ανατροπή και συγκινητικό τέλος»

18 Σεπ 2020

Στο τέλος του βιβλίου της Γουόλς όλα έρχονται όπως πρέπει: γλυκά, χαρούμενα και με μια γαλήνη που η Σάρα και ο Έντι άξιζαν να ζήσουν εδώ και καιρό.

«Υπέροχη γραφή, τρομερή ανατροπή και συγκινητικό τέλος», έγραψε η Daily Mail για το βιβλίο της Ρόζι Γουόλς Ο Άνδρας που δεν Τηλεφώνησε και αυτό ακριβώς σκεφτόμουν κι εγώ εχθές που το τελείωσα. 

Η Σάρα γνωρίζει τον Έντι και ερωτεύονται κεραυνοβόλα. Μαζί νιώθουν για πρώτη φορά στη ζωή του ο καθένας ότι «ναι, με αυτόν τον άνθρωπο μπορώ να είμαι ο εαυτός μου», πως έτσι είναι η αληθινή αγάπη. Περνούν μαζί εφτά υπέροχες μέρες και έπειτα εκείνος πρέπει να φύγει για ένα ταξίδι προγραμματισμένο από καιρό. Θα της τηλεφωνήσει μόλις γυρίσει. Μόνο που οι μέρες περνούν και αυτό το τηλεφώνημα δεν έρχεται… 

Οι φίλοι της Σάρα και η λογική της, όλοι, της λένε πως δεν αξίζει να ασχοληθεί μαζί του. Η καρδιά της όμως και το μέσα της της ψιθυρίζουν πως υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος για τον οποίο ο Έντι εξαφανίστηκε. Και στην πορεία, ανακαλύπτει πως, πράγματι, έτσι είναι.

Τι να περιμένεις από το βιβλίο Ο Άντρας που δεν Τηλεφώνησε

Να περιμένεις μια ιστορία συναρπαστική, που η πλοκή και η εξέλιξή της θα σε κρατούν τα βράδια με το φως αναμμένο μέχρι αργά, να σκέφτεσαι στο τέλος κάθε κεφαλαίου ότι απλά δεν γίνεται να σταματήσεις τώρα. 

Η γραφή της Γουόλς είναι άμεση, σαν να μιλάς με την καλύτερή σου φίλη, και πολύ πολύ έξυπνη (στα μέσα του βιβλίου θα συνειδητοποιήσεις ότι σκόπιμα σε είχε οδηγήσει να σκεφτείς κάποια πράγματα που όμως τελικά δεν ήταν έτσι όπως φαίνονταν – ακριβώς όπως η Σάρα και ο Έντι δεν υπήρξαν απόλυτα ειλικρινείς ο ένας με τον άλλο όταν γνωρίστηκαν).

Μέσα από τις περιγραφές της θα ταξιδέψεις από την καταπράσινη αγγλική εξοχή ως το πολύβουο πολυπολιτισμικό Λος Άντζελες και πάλι πίσω. 

Τι να μην περιμένεις από αυτό το βιβλίο της Γουόλς 

Αν ψάχνεις μια χλιαρή, συνηθισμένη και εξιδανικευμένη ιστορία αγάπης, καλύτερα να διαλέξεις ένα άλλο βιβλίο. Οι χαρακτήρες και οι καταστάσεις που ζουν είναι πολύ αληθινές: κάνουν λάθη, προδίδουν τον εαυτό τους, παλεύουν ανάμεσα στα πρέπει και τα θέλω τους. Όταν όμως ξεπεράσουν τους περιορισμούς που οι ίδιοι έχουν αφήσει να καθορίζουν τη ζωή τους και πατήσουν γερά στα πόδια τους, όλα έρχονται όπως πρέπει: γλυκά, χαρούμενα και με μια γαλήνη που η Σάρα και ο Έντι άξιζαν να ζήσουν εδώ και καιρό.


INFO

Το βιβλίο Ο Άντρας που δεν Τηλεφώνησε κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη και μπορείς να το παραγγείλεις εδώ, ενώ εδώ μπορείς να διαβάσεις ένα σύντομο απόσπασμα. 



Σχετικα αρθρα

1 comments

  1. What's the difference between Baccarat and Craps? - Wilbur
    Craps is 바카라 one of the simplest games to play. Craps is played in a large casino style fun88 vin but this variation has many variations and uses. There 1xbet is a

    ΑπάντησηΔιαγραφή

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Live life today με κάθε νέο post

Popular Posts

Subscribe and Follow

Θέλεις να με ρωτήσεις κάτι για κάποιο blogpost από το Living Life Today; Να με ενημερώσεις για κάτι που δεν έχω ανακαλύψει ακόμα; Μπορείς να με βρεις μέσω Facebook και LinkedIn ή να συμπληρώσεις τη φόρμα επικοινωνίας. Ό,τι κι αν επιλέξεις, το μήνυμά σου θα το λάβω και θα σου απαντήσω όσο πιο σύντομα μπορώ!

Τα προφίλ μου στα social media

Blog Archive