, ,

Έχεις μήνυμα από το Σύμπαν!

31 Δεκ 2015

Πάνω εκεί ψηλά υπάρχει πάντοτε κάποιος να μας προσέχει

Δεν θα ήταν υπέροχο κάθε πρωί κάποιος αγαπημένος μας άνθρωπος, που ξέρουμε ότι νοιάζεται αληθινά για εμάς και θα μας στηρίζει για πάντα, να μας περίμενε έξω από την πόρτα του γραφείου με μια ζεστή αγκαλιά και ένα γλυκό μήνυμα ειδικά για εμάς; Ένα μήνυμα αγάπης, υποστήριξης, ενθάρρυνσης, που θα μας έδινε δύναμη να καταφέρουμε ό,τι βάζουμε στο νου μας και που θα μας θύμιζε ότι πάνω εκεί ψηλά -αλλά και εδώ, δίπλα μας- υπάρχει πάντοτε κάποιος να μας προσέχει; 

Ένας ειδικός του Νόμου της Έλξης έχει αναλάβει να παραδίδει καθημερινά τέτοια μηνύματα αγάπης και αισιοδοξίας στο email όποιου το ζητήσει. Ο Mike Dooley είναι αυτό που θα λέγαμε παλιά καραβάνα στο φαινόμενο που τώρα συζητιέται σχεδόν παντού: ήταν ένας από τους ανθρώπους που μίλησαν πρώτοι για τον Νόμο της Έλξης και που συμμετείχε στο -ιστορικό πλέον- φιλμ και βιβλίο της Rhonda Byrne Το Μυστικό. Αυτό όμως με το οποίο ασχολείται κυρίως τα τελευταία 15 χρόνια (εκτός από το να γράφει βιβλία που φιγουράρουν στα μπεστ σέλερ των NY Times) είναι τα «Notes from the Universe», όπως ονομάζει τα ηλεκτρονικά μηνύματα που στέλνει σε παραλήπτες από 185 χώρες. Πρόκειται για σύντομα emails γεμάτα σοφία και αγάπη, που όπως λέει ο ίδιος, γράφονται και στέλνονται «από “το Σύμπαν” με σκοπό να μας θυμίζουν πόση δύναμη κρύβει μέσα του ο καθένας». 


Ο Dooley δεν υποστηρίζει ότι ξέρει όλα τα μυστικά του σύμπαντος. Έχει όμως πολλές γνώσεις, μπόλικο χιούμορ και για μότο του το εξής: «Thoughts become things… choose the good ones». Έτσι, τα μηνύματα που στέλνει και υπογράφει ως «το Σύμπαν» από τη σελίδα του The Universe Talks στοχεύουν ακριβώς εκεί: στην ευθυγράμμιση της σκέψης μας. Σε όλους μας έχει τύχει να πηγαίνουν όλα στραβά, αλλά με μια καλή κουβέντα από έναν άνθρωπο που αγαπάμε, το βάρος να γίνεται λιγότερο ασήκωτο. Κάπως έτσι λειτουργούν και τα μηνύματα του Dooley: σαν ένα χτύπημα στην πλάτη από τον καλύτερό μας φίλο, το οποίο μας βοηθάει να προχωρήσουμε μπροστά, ή σαν ένα sms από την κολλητή μας που μας θυμίζει ότι πάντα έχουμε έναν τουλάχιστον λόγο να χαμογελάμε.

Μέχρι στιγμής, το αγαπημένο μου μήνυμα από το Σύμπαν έλεγε σε ελεύθερη μετάφραση: «ναι, σίγουρα, η διαίσθηση γίνεται δεύτερη φύση σου, η πνευματική φώτιση παιχνιδάκι, όπως και το να έλκεις στη ζωή σου όσα ονειρεύεσαι, ενώ οι αδελφές ψυχές αναγνωρίζουν η μία την άλλη στη στιγμή. Ξέρεις, όμως, Νάνσυ, τι διαφεύγει σε όλους αυτούς που υποστηρίζουν ότι έχουν υπερβεί τη ζοφερή καθημερινότητα; Ναι, σωστά το μάντεψες, τα πάντα. Αυτά που χαιρόμαστε όσο ζούμε την κάθε μέρα». Living Life Today. Αυτή είναι και η ευχή μου για το 2016. Να ζούμε και να απολαμβάνουμε όλα όσα μας δίνονται και τα οποία είναι πολλά, αρκεί να έχουμε ανοιχτά τα μάτια μας για να τα δούμε. Είμαι σίγουρη πως το Σύμπαν συμφωνεί με τη μετάφρασή μου ;-)


Καλή χρονιά σε όλους!

Υ.Γ. Μην ξεχνάς να κάνεις scroll down σε κάθε μήνυμα από το Σύμπαν, για να διαβάσεις το υστερόγραφο. Είναι το ένα καλύτερο από το άλλο! 

Σχετικα αρθρα

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Live life today με κάθε νέο post

Popular Posts

Subscribe and Follow

Θέλεις να με ρωτήσεις κάτι για κάποιο blogpost από το Living Life Today; Να με ενημερώσεις για κάτι που δεν έχω ανακαλύψει ακόμα; Μπορείς να με βρεις μέσω Facebook και LinkedIn ή να συμπληρώσεις τη φόρμα επικοινωνίας. Ό,τι κι αν επιλέξεις, το μήνυμά σου θα το λάβω και θα σου απαντήσω όσο πιο σύντομα μπορώ!

Τα προφίλ μου στα social media

Blog Archive