, ,

Αυτές τις γιορτές πάρε τη Μαγεία και τη Δύναμη στα χέρια σου!

18 Δεκ 2017

Χριστουγεννιάτικο giveaway: Κέρδισε τα βιβλία Η Μαγεία και Η Δύναμη της Rhonda Byrne και ενεργοποίησε το Νόμο της Έλξης!




Θέλεις αυτά τα Χριστούγεννα να γεμίσεις την καρδιά σου με όλα τα καλά του κόσμου και να ξαναζήσεις τη Μαγεία των γιορτών, αλλά και κάθε μέρας, όπως όταν ήσουν παιδί; Κι έπειτα, θέλεις να υποδεχτείς τον καινούριο χρόνο με φουλ ενέργεια και Δύναμη ώστε να φέρεις στη ζωή σου χαρά, ευτυχία, αφθονία και όλα όσα επιθυμείς; 

Αν απάντησες «ναι» σε μία ή και στις δύο ερωτήσεις, μόλις έκανες μια ευχή, ζητώντας από το Σύμπαν να την πραγματοποιήσει. Και, ξέρεις τι λένε για το Σύμπαν, έτσι; Ότι όταν θέλεις κάτι πολύ, εκείνο συνωμοτεί για να το κάνει πραγματικότητα.

Αυτή τη φορά, έχεις και έξτρα βοήθεια: Το Kiss Laurenne και οι Εκδόσεις Πεδίο… συμπράττουν με το Σύμπαν δίνοντάς σου την ευκαιρία να κερδίσεις τα βιβλία Η Μαγεία και Η Δύναμη της Rhonda Byrne. Όλη η πληροφορία και τα δοκιμασμένα tips που θα διαβάσεις σε αυτά αρκούν για να συντονιστείς με τη φωτεινή ενέργεια του Σύμπαντος και να ενεργοποιήσεις τον Νόμο της Έλξης.

Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
Η Μαγεία και Η Δύναμη «πατούν» πάνω στο Μυστικό αλλά δεν μένουν σε αυτά τα οποία ίσως έχεις διαβάσει στο εκδοτικό φαινόμενο μεγατόνων που έντεκα χρόνια πριν άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε την ίδια τη ζωή.

Η Rhonda Byrne έπειτα από Το Μυστικό (και το αντίστοιχο φιλμ) έγραψε, ανάμεσα σε άλλα, και τα δύο αυτά διαμαντάκια, τα οποία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Πεδίο σε πολυτελείς εκδόσεις (όπως τους αξίζουν, με έγχρωμες φωτό και ιλουστρασιόν χαρτί) και αποτελούν δύο δυνατά entries στη βιβλιοθήκη όλων όσοι ασχολούνται με την αυτοβελτίωση και αγαπούν τα self-help βιβλία.

Αν ονειρεύεσαι  φέτος τις γιορτές να ζήσεις ξανά τη Μαγεία και να βρεις τρόπους να την ζεις καθημερινά, αλλά και αν θέλεις να ενεργοποιήσεις μέσα σου τη Δύναμη εκείνη που θα σε κινητοποιήσει να φέρεις στη ζωή σου όσα επιθυμείς, στις δύο αυτές εκδόσεις θα βρεις δύο ισχυρούς συμμάχους!

Εμείς τα διαβάσαμε, εφαρμόσαμε μπόλικα από τα tips που προτείνει μέσα σε αυτά η Byrne και γράψαμε γιατί λατρέψαμε και τα δύο!


Η ΜΑΓΕΙΑ
«Θυμάστε τότε που ήσασταν παιδιά, πώς ο κόσμος σάς φαινόταν σαν ένα μεγάλο, υπέροχο θαύμα; Η ζωή ήταν μαγική και εκστατική, και το πιο ασήμαντο πράγμα ικανό να σας συναρπάσει. Σας ενθουσίαζε η υγρασία στο γρασίδι, μια πεταλούδα που χόρευε στον αέρα, ένα φύλλο πεσμένο στο χώμα ή μια πέτρα με παράξενο σχήμα […] Οι τάρανδοι μπορούσαν να πετάξουν, στον κήπο κυκλοφορούσαν νεράιδες, τα κατοικίδια δεν διέφεραν από τους ανθρώπους, τα παιχνίδια είχαν ξεχωριστές προσωπικότητες, τα όνειρα γίνονταν πραγματικότητα κι εσείς μπορούσατε ν’ αγγίξετε τ’ αστέρια. Η καρδιά σας ξεχείλιζε από χαρά, η φαντασία σας δε γνώριζε όρια, η ζωή ήταν πέρα για πέρα μαγική!».

Έτσι ξεκινάει Η Μαγεία. Θυμίζοντάς μας πώς ήταν τότε που πιστεύαμε στη Μαγεία όχι μόνο τις μέρες των γιορτών όπως τώρα, αλλά και κάθε μέρα. Δεν ήταν η άγνοιά μας για όσα αληθινά συμβαίνουν γύρω μας και μέσα μας που μας χάριζε τότε αυτή την ευλογία. Κάτι άλλο ήταν: ήταν η παιδική ματιά, εκείνη η φρεσκάδα την οποία χάσαμε πια ως ενήλικες κι ίσως και τα σημερινά παιδιά να τη χάνουν όλο και πιο νωρίς. Εκείνη η ικανότητα να βλέπουμε την ομορφιά της ζωής ό,τι κι αν συμβαίνει…

Υπάρχει άραγε κάτι που θα μπορούσε σήμερα να μας βοηθάει να περνάμε μέσα από όλες τις δυσκολίες της ζωής χωρίς να χάνουμε την αισιοδοξία μας και την πίστη μας; 

Ναι, υπάρχει. Και σ’ αυτήν είναι αφιερωμένη ολόκληρη Η Μαγεία.

Είναι η δύναμη της Ευγνωμοσύνης. 

Γιατί όταν η καρδιά είναι γεμάτη ευγνωμοσύνη, δεν υπάρχει χώρος για πικρία, θυμό, θλίψη, απογοήτευση και φόβο. 

Όταν η καρδιά είναι γεμάτη ευγνωμοσύνη, ξέρεις πως κάποιος εκεί πάνω σε προσέχει ακόμα και στις μεγαλύτερες δοκιμασίες της ζωής.

Όταν η καρδιά είναι γεμάτη ευγνωμοσύνη, οι λόγοι να γιορτάζεις είναι τόσο πολλοί ώστε οι ανησυχίες συρρικνώνονται. Τα προβλήματα δεν θα πάψουν ποτέ να υπάρχουν – αλλά εσύ είσαι πια σε θέση να βγαίνεις ψηλότερα από εκείνα.

Η ευγνωμοσύνη είναι στάση ζωής κι είναι ικανή να σου χαρίσει ξανά τη ζωή σου ακόμα κι αν νιώθεις ότι την έχεις χάσει κάπου ανάμεσα στα πρέπει και τις δυσκολίες της καθημερινότητας.



ΓΙΑΤΙ ΛΑΤΡΕΨΑΜΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ 
Αν νιώθεις ότι η καθημερινότητα σε ρουφάει και θέλεις να αρχίσεις να βλέπεις ξανά την ομορφιά του κόσμου και όσα (πολλά!) θετικά έχει να σου προσφέρει η ζωή, στις σελίδες της Μαγείας θα βρεις ένα ολόκληρο πρόγραμμα για να τα καταφέρεις. Η Rhonda Byrne συγκέντρωσε 28 απλές και εύκολες πρακτικές τις οποίες μας προτείνει να εφαρμόζουμε μία μία κάθε μέρα και εξηγεί γιατί έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τη ζωή μας: «Θα πρέπει να εξασκηθείτε στην εφαρμογή της ευγνωμοσύνης επί 28 μέρες, ώστε να διαποτίσετε μ’ αυτήν το υποσυνείδητό σας και ολόκληρο το είναι σας […] Ύστερα από 28 μέρες θα έχετε επαναπρογραμματίσει τον εγκέφαλό σας και θα έχετε εμπεδώσει την ευγνωμοσύνη στην ασυνείδητη σκέψη σας […] Η μαγεία που θα βιώνετε θα γίνει η έμπνευσή σας…!» 

Τη Μαγεία την έπιασα στα χέρια μου πριν από ένα χρόνο. Εφάρμοσα τις περισσότερες από τις 28 πρακτικές και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά αποκαλυπτικό: δυσκολίες, αναποδιές και εμπόδια υπήρχαν και μάλιστα πολλά, αλλά με έναν μαγικό τρόπο η έντασή τους είχε λειανθεί, είχε απαλύνει. Γιατί είχα επαναπρογραμματίσει το νου μου ώστε να μπορώ να δω, εκτός από αυτά, και όλα εκείνα για τα οποία ήμουν ευγνώμων. Μικρές και μεγάλες καθημερινές ευλογίες που ήταν ικανές να γείρουν τη ζυγαριά κάθε μία μέρα ώστε αυτή να «γράφει» περισσότερα θετικά μέσα μου.

Το αγαπημένο μου tip από τη Μαγεία, το οποίο εφαρμόζω ακόμα και σήμερα, έναν χρόνο μετά, κάθε μέρα χωρίς εξαίρεση; Να ξεκινάς τη μέρα σου καταγράφοντας δέκα πράγματα για τα οποία είσαι ευγνώμων. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο φορτίζω με θετική ενέργεια από τη στιγμή που ξυπνάω, αλλά βάζω και το νου μου σε mode να αναζητά τα θετικά κάθε μέρας ολόκληρη τη μέρα.

Αν αυτό δεν είναι Μαγεία, τι είναι…;



Η ΔΥΝΑΜΗ
«Το Μυστικό», λέει η Byrne, «αποκαλύπτει τον ισχυρότερο νόμο που εξουσιάζει τις ζωές μας. Η Δύναμη εμπεριέχει το απόσταγμα όλων όσα έμαθα από τότε που κυκλοφόρησε Το Μυστικό, το 2006». Τι έμαθε η Byrne μέσα σε μία δεκαετία και μας το μεταφέρει; Ότι η ισχυρότερη δύναμη στο Σύμπαν δεν είναι άλλη από την αγάπη. Και πως όταν συντονιζόμαστε μαζί της έλκουμε στη ζωή μας όλες τις ευλογίες του κόσμου. 

Ουσιαστικά, «Ο νόμος της έλξης είναι ο νόμος της αγάπης», αφού όλα τα όμορφα πράγματα στη ζωή αποτελούν έκφραση αυτής της Δύναμης. «Η αγάπη είναι η θετική δύναμη της ζωής! Είναι η αιτία όλων των θετικών και καλών πραγμάτων. Δεν υπάρχουν εκατό διαφορετικές θετικές δυνάμεις στη ζωή – υπάρχει μόνο μία».

Τι μας συντονίζει ή αντίστοιχα μας αποσυντονίζει από την αγάπη; Οι σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Ό,τι ισχύει για τον Νόμο της Έλξης ισχύει και για την αγάπη, διαβάζουμε στη Δύναμη: σκέφτεσαι και αισθάνεσαι θετικά, έλκεις θετικά - εκπέμπεις αγάπη, λαμβάνεις αγάπη.

Κι αν αναρωτιέσαι πόσο εύκολο είναι να σκεφτόμαστε, να αισθανόμαστε και να εκπέμπουμε αγάπη, η Byrne υποστηρίζει πως είναι ευκολότερο από όσο νομίζουμε.

Γιατί κι εμείς οι ίδιοι είμαστε φτιαγμένοι από αγάπη - είναι το δομικό μας στοιχείο. Είναι στη φύση μας να εκπέμπουμε αγάπη.

Διαβάζοντας τη Δύναμη θα ανακαλύψεις ότι η αγάπη δεν είναι απλώς ένα συναίσθημα, ούτε αυτό που μας δίδασκαν μέχρι σήμερα. Είναι η δημιουργική Δύναμη του Σύμπαντος. Κι εμείς τη φέρουμε εντός μας…

Με τη βοήθειά της μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ζωή γεμάτη ομορφιά.



ΓΙΑΤΙ ΛΑΤΡΕΨΑΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ
Αν όλα είναι έτσι όπως τα περιγράφει η Byrne, τότε γιατί βιώνουμε αρνητικές καταστάσεις και ανθρώπους δίπλα μας;

Πώς θα ενεργοποιήσουμε την αληθινή αγάπη εντός μας ώστε να έλκουμε στη ζωή μας μόνο θετικές εμπειρίες, συναισθήματα, βιώματα και καταστάσεις;

Συντονίζοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας με αυτή την ανεξάντλητη δημιουργική δύναμη, την αγάπη. Στις σελίδες της Δύναμης θα ανακαλύψεις τους τρόπους για να το πετύχεις και θα διαπιστώσεις ότι είναι ευκολότερο από ό,τι ίσως νομίζεις.

Ανάμεσα στα tips που προτείνει η Byrne, θα διαβάσεις και για τα τρία Κλειδιά της Δύναμης, τα οποία «είναι οι δραστικότεροι τρόποι για να κινητοποιήσετε τη δύναμη της αγάπης και να ζήσετε τη ζωή που σας αξίζει […] Κάθε κλειδί θα ξεκλειδώσει την τεράστια δύναμη μέσα σας». 

Ποια είναι αυτά;

1. Το Κλειδί της Αγάπης
«Σκεφτείτε αυτά που αγαπάτε. Μιλήστε γι’ αυτά που αγαπάτε. Κάντε αυτά που αγαπάτε να κάνετε. Επειδή όταν κάνετε όλα αυτά τα πράγματα, αισθάνεστε αγάπη», δηλαδή συντονίζεστε με την αγάπη, εξηγεί η συγγραφέας. Κι αν δεν είμαστε σίγουροι γι’ αυτά ή τα ξεχνάμε ανάμεσα στα πρέπει της καθημερινότητας, μπορούμε να κάνουμε έναν κατάλογο με όλα όσα αγαπάμε, από «τα μέρη, τις χώρες, τους ανθρώπους, τα χρώματα, τα στιλ, τις ανθρώπινες ιδιότητες, τις εταιρίες, τις υπηρεσίες, τα σπορ, τη μουσική, τα ζώα, τα λουλούδια…», το χορό, τις συναυλίες, τα ψώνια, τις αγαπημένες μας ταινίες, όλα εκείνα που ενεργοποιούν μέσα μας τη θετική ενέργεια.

2. Το Κλειδί του Παιχνιδιού
Καθετί σπουδαίο που έχει δημιουργηθεί στον πλανήτη μας κάποιος χρειάστηκε πρώτα να το σκεφτεί, να το φανταστεί, να το κατεβάσει από αυτό που ο Πλάτωνας ονομάζει Πεδίο των Ιδεών. Όλοι όσοι έχουν καταφέρει σπουδαία πράγματα στη ζωή (για τους ίδιους και τον κόσμο ολόκληρο) τα έχουν πρώτα φανταστεί. «Η λογική θα σε πάει από το σημείο Α στο σημείο Β. Η φαντασία θα σε πάει παντού», όπως έλεγε και ο Αϊνστάιν, μας θυμίζει η Byrne. Κι αφού είναι σπουδαίο, δεν μπορεί παρά να είναι απόρροια της ίδιας της δημιουργικής δύναμης της αγάπης. Η φαντασία, λοιπόν, το να φανταζόμαστε πώς θα είναι όταν φέρουμε στη ζωή μας όλα όσα αγαπάμε λειτουργεί σαν καταλύτης ώστε να σκεφτόμαστε, να αισθανόμαστε και τελικά να αγγίζουμε, να ζούμε όσα ονειρευόμαστε. 

3. Το Κλειδί της Ευγνωμοσύνης
Αν διάβασες παραπάνω για τη Μαγεία, δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω. Αρκεί μόνο να θυμηθούμε ότι η ευγνωμοσύνη είναι, όπως λέει η συγγραφέας, όπως και όλοι όσοι μιλούν για μια καλύτερη ζωή, «η γέφυρα που σας επιτρέπει να περάσετε από τα αρνητικά συναισθήματα στην ενεργοποίηση της δύναμης της αγάπης»…

«Ήρθες σ’ αυτό τον κόσμο με την αγάπη σου και είναι το μόνο πράγμα που θα πάρεις μαζί σου. Όσο βρίσκεσαι εδώ, κάθε φορά που επιλέγεις το θετικό, κάθε φορά που επιλέγεις να αισθάνεσαι καλά, εκπέμπεις την αγάπη που έχεις μέσα σου και με αυτήν φωτίζεις τον κόσμο. Και όλα όσα μπορείς να ευχηθείς, όλα όσα μπορείς να ονειρευτείς, όλα όσα αγαπάς θα σε ακολουθούν όπου κι αν πας». Με αυτά τα λόγια κλείνει η Byrne τη Δύναμη. Ας είναι αυτή η ευχή μας για τις φετινές γιορτές και για τον καινούριο χρόνο που μας περιμένει! 

Πρώτη δημοσίευση: kisslaurenne.com <3 

Σχετικα αρθρα

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Live life today με κάθε νέο post

Popular Posts

Subscribe and Follow

Θέλεις να με ρωτήσεις κάτι για κάποιο blogpost από το Living Life Today; Να με ενημερώσεις για κάτι που δεν έχω ανακαλύψει ακόμα; Μπορείς να με βρεις μέσω Facebook και LinkedIn ή να συμπληρώσεις τη φόρμα επικοινωνίας. Ό,τι κι αν επιλέξεις, το μήνυμά σου θα το λάβω και θα σου απαντήσω όσο πιο σύντομα μπορώ!

Τα προφίλ μου στα social media

Blog Archive